Брак у виробництві - Осадча, Ганна Григорівна (My University, 2006)
Розглядається порядок включення до виробничої собівартості втрат від браку, особливості формування собівартості одержаного браку на стадіях технологічного процесу та формування собівартості поправного браку. In observed the order that includes the productive prime cost of losses from absence, on the stages of technological process and forming prime cost of correction the absence.
Keywords: витрати; брак; собівартість; expenditure; losses; absence; prime cost; кафедра обліку і аудиту