Сироватко, Юлія Миколаївна2021-09-162021-09-162021Сироватко, Ю. М. Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Миколаївна Сироватко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 164 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35247otherIFS Food Standardтехнологія виробництва напоюдисперсний безалкогольний напій з сочевицібезпечність харчової продукціїкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS FoodOther