Розширення асортименту консервів з чорноплідної горобини - Посохов, Владислав; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2018)
Дослідження показали, що використання плодів чорноплідної горобини для виробництва цукатів, соусів, сиропів та інших продуктів дозволяє розширити асортимент консервованих продуктів, багатих на антоціани. Studies have shown that the use of fruits of aronia for the production of candied fruits, sauces, syrups and other products allows to expand the assortment of canned products rich in anthocyanins.
Keywords: чорноплідна горобина; антоціани; сироп; цукати; соус; aronia; anthocyanins; syrup; candied fruits; sauce; кафедра технології консервування