Нефедов, Юрій Олександрович2015-09-072015-09-072012Нефедов, Ю. О. Необхідність маркетингових досліджень в діяльності підприємств ресторанного господарства / Ю. О. Нефедов ; науковий керівник В. В. Кійко, // Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали Другої всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15-16 лист. 2012 р., м. Донецьк / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Донецьк. нац. ун-т екон. і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012 – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21598У статті розглянуто питання стосовно необхідності проведення маркетингових досліджень на підприємствах ресторанного господарства. Перш за все обґрунтовано отриманням своєчасної інформації про загальну ситуацію на ринку, на основі якої робляться конкретні висновки щодо доцільності проведення тих чи інших заходів по підвищенню конкурентоспроможності. The article deals with the question of the need for marketing research in enterprises of restaurant economy. First of all, reasonably obtain timely information on the general situation on the market on which to make concrete conclusions about the appropriateness of these or other measures to increase competitiveness.uk-UKмаркетингові дослідженняпідприємства ресторанного господарстваметодиmarketing researchrestaurant businessmethodsкафедра експертизи харчових продуктівНеобхідність маркетингових досліджень в діяльності підприємств ресторанного господарстваThesis