Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛиман, Наталія Петрівна2013-04-042013-04-042009Дорохович, А. М. Використання лактулози при виробництві кексів / А. М. Дорохович, Н. П. Лиман // Наукові праці ОНАХТ. – 2009. – № 36. – С. 177–180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7293Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.otherлактулозапребіотиккондитерські виробифізіологічно функціональні інгредієнтикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівlactuloseprebіotikconfectioneryphysiologically functional ingredientsВикористання лактулози при виробництві кексівArticle