Використання лактулози при виробництві кексів - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна (My University, 2009)
Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.
Keywords: лактулоза; пребіотик; кондитерські вироби; фізіологічно функціональні інгредієнти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; lactulose; prebіotik; confectionery; physiologically functional ingredients