Шинка «Дієтична» (Патент на корисну модель № 94562) - Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна (My University, 2014)
Шинка, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, суміш для ін’єктування, воду питну, яка вiдрiзняється тим, що додатково містить м'ясо лося.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; шинка; ham; м'ясо лося; м'ясо косулі; elk meat; баранина