«Мозковий штурм» як інноваційний метод вивчення іноземної мови - Ципанова, Наталія Ярославівна (My University, 2017)
«Мозковий штурм» є прийомом технології критичного мислення. Цей метод є оперативним і найбільш універсальним видом вирішення проблеми,стимулюючи творчу активність та роботу в групах. Суть цього методу полягає в подачі проблеми або ідеї і далі студенти повинні видати найбільшу кількість варіантів вирішення цієї проблеми. У цьому випадку враховуються навіть найбільш неймовірні ідеї, а потім на їх основі виробляються повноцінні, яскраві, реальні і корисні рішення задач. "Brainstorming" is a technique of critical thinking technology. This method is an operational and most universal type of problem solving, stimulating creative activity and working in groups. The essence of this method is to present a problem or an idea, and then students must come up with the largest number of options for solving this problem. In this case, even the most incredible ideas are taken into account, and then based on them, full-fledged, bright, real and useful solutions to problems are developed.
Keywords: комунікативна методика; мозковий штурм; communicative technique; brainstorming; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації