Terebylo, OlenaBrychka, SergeiPodobiy, Olena2024-03-052024-03-052021Terebylo, O. Determination of the mass fraction of moisture of gum arabic / O. Terebylo, S. Brychka, O. Podobii// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 207-208https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41971The main purpose of this study is to determine the mass fraction of moisture in the sample of gum arabic to confirm the data specified in the certificate of quality of the food additive.Основною метою даного дослідження є визначення масової частки вологи у зразку камеді арабської для підтвердження даних, зазначених у сертифікаті якості харчової добавка.enкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівgum arabicmass fractiondryingгуміарабікмасова часткасушінняDetermination of the mass fraction of moisture of gum arabicThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811