Кузьмін, Олег ВолодимировичОбеснюк, Ольга ОлегівнаКушлак, Антон СергійовичШендрік, Тетяна ГеоргіївнаГрушевська, Ірина Олегівна2017-05-292017-05-292016Патент на корисну модель № 110712, МПК (2016.01) A21D 13/08, A23L 5/00, A23L 29/30. Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О.В., Обеснюк О.О., Кушлак А.С., Шендрік Т.Г., Грушевська І.О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201602575; заяв. 16.03.2016; опубл. 25.10.2016, Бюл. №20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25399Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.uk-UKсиропsyrupкондитерській вирібpastryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110712)Other