Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110712) - Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Грушевська, Ірина Олегівна (My University, 2016)
Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.
Keywords: сироп; syrup; кондитерській виріб; pastry; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції