Користь безглютенового вівсяного хліба - Лахно, Анастасія Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2022)
Проаналізовано хліб із вівсяного борошна, який є відмінною альтернативою звичним хлібобулочним виробам. Analyzed bread made from oat flour, which serves as an excellent alternative to traditional bakery products.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; хліб із вівсяного борошна; bread made from oat flour