Лахно, Анастасія ІгорівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2023-06-232023-06-232022Сильчук, Т. А. Користь безглютенового вівсяного хліба / Т. Сильчук, А. Лахно // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 115https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40946Проаналізовано хліб із вівсяного борошна, який є відмінною альтернативою звичним хлібобулочним виробам. Analyzed bread made from oat flour, which serves as an excellent alternative to traditional bakery products.otherкафедра готельно-ресторанної справихліб із вівсяного борошнаbread made from oat flourКористь безглютенового вівсяного хлібаThesis