Моделювання руху робочого середовища при обробці м'ясних продуктів в ротаційній печі - Потьомка, Олександр Олександрович; Таран, Віталій Михайлович; Чепелюк, Олександр Миколайович (My University, 2014)
Отримані в ході проведення моделювання такі характеристики параметрів процесу обробки, як швидкість переміщення потоків пароповітряної суміші та розподіл тисків дали визначити найбільш доцільні геометричні параметри щілин подачі робочого середовища і температурний режим обробки. Obtained in the course of the simulation characteristics such processing parameters as the velocity of the vapor flow and pressure distribution made ​​to determine the most appropriate geometrical parameters cracks feeding the working environment and temperature control treatment.
Keywords: рух робочого середовища; ротаційні печі; моделювання; movement of the working environment; rotary kiln; modeling; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв