Потьомка, Олександр ОлександровичТаран, Віталій МихайловичЧепелюк, Олександр Миколайович2014-09-012014-09-012014Потьомка, О. Моделювання руху робочого середовища при обробці м'ясних продуктів в ротаційній печі / Олександр Потьомка, Віталій Таран, Олександр Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16518Отримані в ході проведення моделювання такі характеристики параметрів процесу обробки, як швидкість переміщення потоків пароповітряної суміші та розподіл тисків дали визначити найбільш доцільні геометричні параметри щілин подачі робочого середовища і температурний режим обробки. Obtained in the course of the simulation characteristics such processing parameters as the velocity of the vapor flow and pressure distribution made to determine the most appropriate geometrical parameters cracks feeding the working environment and temperature control treatment.uk-UKрух робочого середовищаротаційні печімоделюванняmovement of the working environmentrotary kilnmodelingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання руху робочого середовища при обробці м'ясних продуктів в ротаційній печіOther