Kravchenko, AlexanderKudinova, AlexandraTelychkun, YuliiaLitovchenko, IgorTelychkun, Volodymyr2014-11-212014-11-212014Modelling of the yeasted dough in the mixing machines / O. Kravchenko, Yu. Telichkun, V. Telichkun and other // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, 13-17 квіт. 2014 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2014. – С. 393.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18596Modeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.інтенсифікаціязмішуванняинтенсификациясмешиванияintensificationmixingзмішувальна машинакафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвModelling of the yeasted dough in the mixing machines