Про можливість впровадження технології APRS на міжміських автобусних маршрутах регіону - Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2015)
Інформаційне забезпечення та прогнозування пасажирсько-транспортних взаємодій між територіями регіону необхідні для ефективного використання рухомого складу та покращення якості транспортних послуг. Для вдосконалення системи необхідні голосовий та пакетний зв’язок між диспетчером та водіями рухомого складу автотранспортного підприємства. Існуюча мережа стільникового зв’язку покриває не усі зони транспортного обслуговування у регіоні. У статті здійснено аналіз можливості використання технології APRS для комунікації між водіями рухомого складу автотранспортних підприємств Чернігівщини. Information provision and forecasting passenger traffic interactions between the regions required for efficient use of rolling stock and improve the quality of transport services. To improve the system needed a voice and packet communication between the dispatcher and drivers rolling stock motor company. The current cellular network covers not all areas of transport services in the region. In this paper analysis of the possibilities of using APRS technology for communication between drivers rolling trucking companies of Chernihiv area.
Keywords: інформаційне забезпечення; автотранспортне підприємство; радіозв’язок; радіопокриття; information provision; radio communication; radio coverage; motor transportation enterprise; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.