Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262020Польовик, В. В. Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів / В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32276В роботі досліджено плодово-ягідне пюре заданної пропорційності. Доведено, що використання банану в технологіях холодних десертів дає можливість створити продукт з поліпшеними дегустаційними показниками.otherзбивні десертисамбуккупажплодове пюреwhipped dessertssambucblendfruit pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання купажного напівфабрикату в технології холодних десертівThesis