Технологія електрохімічної активації води як ресурсозберігаючий спосіб водопідготовки у виробництві пива - Мукоїд, Роман Миколайович; Нижник, Наталія Володимирівна (My University, 2018)
Досліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. The influence of chemical composition of water on technological features of beer production is investigated. The use of electrochemical activation of water, which ensures the production of high-quality drinking water, the main raw material for beer production.
Keywords: хімічний склад води; пивоваріння; водопідготовка; електрохімічна активація; рН; сhemical composition of water; brewing; water preparation; electrochemical activation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства