Мукоїд, Роман МиколайовичНижник, Наталія Володимирівна2019-03-292019-03-292018Мукоїд, Р. М. Технологія електрохімічної активації води як ресурсозберігаючий спосіб водопідготовки у виробництві пива / Р. М. Мукоїд, Н. В. Нижник // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6 – 7 листопада. 2018 р. – К. : НУХТ, 2018 – С. 99–100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28914Досліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. The influence of chemical composition of water on technological features of beer production is investigated. The use of electrochemical activation of water, which ensures the production of high-quality drinking water, the main raw material for beer production.uk-UKхімічний склад водипивоварінняводопідготовкаелектрохімічна активаціярНсhemical composition of waterbrewingwater preparationelectrochemical activationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія електрохімічної активації води як ресурсозберігаючий спосіб водопідготовки у виробництві пиваThesis