Теоретичні аспекти впливу фінансових інструментів на ефективність діяльності підприємств - Говорушко, Тамара Андріївна; Ситник, Інна Петрівна (My University, 2012)
У статті розглянуто сутність різних фінансових інструментів, досліджено їх вплив на ефективність діяльності підприємства.

The article considers the nature of various financial instruments, the effect resulting from their use on the efficiency of the enterprise.
Keywords: облігація; акції; вексель; грошові кошти; дебіторська заборгованість; депозит; ефективність; комерційний кредит; похідні фінансові інструменти; future agreement; stocks of other companies; bill; cash; debts receivable; deposit; efficiency of the enterprise; commercial loans; leases; bonds; derivatives; кафедра фінансів