Винотерапія як інноваційна послуга в сучасних SРА-готелях - Тарасова, А.; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2014)
Інноваційні технології в готельній сфері є вимогою часу та забезпечують ефективний розвиток готельного бізнесу. Вони є економічно доцільними за умови, якщо приносять готелю додаткові доходи, забезпечують конкурентні переваги на ринку, підвищують частку ринку, знижують витрати, вдосконалюють процес обслуговування та роботу готелю в цілому.
Keywords: енотерапія; SPA-готель; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції