Савченко, Олександра ОлексіївнаСлободян, Ольга Петрівна2014-04-082014-04-082012Савченко, О. О. Безпека підприємств молочної галузі. / О. О. Савченко, О. П. Слободян // Наукові здобутки мололді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012р. - К.: НУХТ, 2012. - Ч. ІІІ. - С. 390-391.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13792Значна кількість підприємств харчової і переробної промисловості в технологічному процесі використовують отруйні речовини - аміак, хлор, мінеральні кислоти. В роботі розглянуті основні причини, що можуть призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру на підприємствах молочної галузі. A large number of food processing industry and in the process using toxic substances - ammonia, chlorine, mineral acids. In work describes the main causes that can lead to man-made emergencies in dairy industry.uk-UKмолочна галузьбезпекаотруйні речовиниdaisy industrysafetytoxic substancesкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуБезпека підприємств молочної галузіArticle