Безпека підприємств молочної галузі - Савченко, Олександра Олексіївна; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2012)
Значна кількість підприємств харчової і переробної промисловості в технологічному процесі використовують отруйні речовини - аміак, хлор, мінеральні кислоти. В роботі розглянуті основні причини, що можуть призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру на підприємствах молочної галузі. A large number of food processing industry and in the process using toxic substances - ammonia, chlorine, mineral acids. In work describes the main causes that can lead to man-made emergencies in dairy industry.
Keywords: молочна галузь; безпека; отруйні речовини; daisy industry; safety; toxic substances; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу