Ганжа, Анна АндріївнаБортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта Валентинівна2019-04-122019-04-122017Бортнічук, О. Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарства / А. Ганжа, О. Бортнічук, В. Цирульнікова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 134-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28956Одним із пріоритетних напрямків розвитку харчових технологій є створення системи здорового харчування за рахунок використання продуктів, що мають функціональні властивості. One of the priority directions of development of food technologies is the creation of a healthy diet through the use of products with functional properties.uk-UKамарантресторанне господарствоamaranthrestaurant businessПерспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарстваOther