Моделювання та оптимальне керування періодичними процесами вирощування хлібопекарських дріжджів - Самойленко, Юлія Олександрівна (My University, 2015)
Дисертація присвячена питанню розробки оптимального керування роботи апаратом для вирощування хлібопекарських дріжджів на основі кінетичної оптимізації, а також побудови автоматизованої системи керування даним об’єктом. Розроблені регресійні залежності для кінетичних параметрів і перевірені на адекватність за допомогою експериментальних даних, що отримані на дріжджових заводах. Dissertation is devoted to development of optimum control of the apparatus of growing of baker’s yeast-based kinetic optimization and construction of automated data management system object. Developed regression to dependence of kinetic parameters and tested for adequacy by using experimental data obtained in yeast factories.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; апарат періодичної дії; оптимальне керування; логіко-динамічна модель; batch apparatus; optimal control; logic-dynamic model