Задача теплопровідності для трьох областей з ідеальним тепловим контактом між ними - Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2002)
Розглядається аналітичний розв’язок нестаціонарної задачі теплопровідності для трьох областей в одновимірному випадку з різними теплофізичними характеристиками та початковими температурами, що контактують між собою за законом ідеального теплового контакту (крайові умови другого роду) з теплоізольованими кінцями та бічними гранями (теплообміну із зовнішнім середовищем не відбувається).
Keywords: нестаціонарна задача теплопровідності; нестационарная задача теплопроводности; nonstationary problem of heat conduction; ідеальний тепловий контакт; идеальный тепловой контакт; ideal thermal contact; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування