Сороколіт, Микола ІвановичТаран, Віталій Михайлович2013-08-082013-08-081997Сороколіт, М. І.. Специфіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужності / М. І. Сороколіт, В. М. Таран // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання в харчову та переробну промисловість : тези доповідей, 21-24 жовтня 1997 р. - С. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9371Один із можливих варіантів створення пектинових виробництв малої потужності передбачає використання як основної сировини корене-бульбоплодів у сирому вигляді. One of the possible options for creating pectin production provides for the use of low power as the main raw material of root tubers raw.otherпектинтехнологічна схемабродильні апаратиректифікаціяpectinflow chartfermentation unitsrectificationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСпецифіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужностіOther