Специфіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужності - Сороколіт, Микола Іванович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 1997)
Один із можливих варіантів створення пектинових виробництв малої потужності передбачає використання як основної сировини корене-бульбоплодів у сирому вигляді. One of the possible options for creating pectin production provides for the use of low power as the main raw material of root tubers raw.
Keywords: пектин; технологічна схема; бродильні апарати; ректифікація; pectin; flow chart; fermentation units; rectification; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв