Застосування нових зернових екстрактів у виробництві пива - Приймак, Оксана Андріївна (My University, 2004)
В пивоварінні актуальними проблемами є розширення асортименту і покращення продукції різноманітного призначення. Для цієї мети використовується широкий спектр замінників основної сировини — ячмінного солоду. Це несолоджений ячмінь, кукурудза, рисова січка, пшениця та багато іншої сировини, сиропів, концентратів, екстрактів.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кукурудза; рисова січка; пшениця; пивне сусло; солод; ферменти; кукуруза; рисовая сечка; пивное сусло; ферменты; maize; broken rice; wheat; beer mash; malt; enzymes