Приймак, Оксана Андріївна2016-05-302016-05-302004Приймак, О. А. Застосування нових зернових екстрактів у виробництві пива / О. А. Приймак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К. : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23456В пивоварінні актуальними проблемами є розширення асортименту і покращення продукції різноманітного призначення. Для цієї мети використовується широкий спектр замінників основної сировини — ячмінного солоду. Це несолоджений ячмінь, кукурудза, рисова січка, пшениця та багато іншої сировини, сиропів, концентратів, екстрактів.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакукурудзарисова січкапшеницяпивне суслосолодферментикукурузарисовая сечкапивное суслоферментыmaizebroken ricewheatbeer mashmaltenzymesЗастосування нових зернових екстрактів у виробництві пиваThesis