Система управління динамічно змінюваним технологічним середовищем - Сідлецький, Віктор Михайлович (My University, 2014)
Вилучення цукру з бурякової стружки - один з основних процесів цукрового виробництва, що значною мірою впливає на собівартість продукції, витрати енергетичних ресурсів та втрати цукру. Незважаючи на досить просту технологічну схему, процес висолоджування є складною системою, в якій відбуваються різноманітні масообмінні, теплообмінні та фізико-хімічні процеси. Withdrawal of sugar beet chips - one of the key processes of sugar production, which greatly affects the cost of production, costs and energy loss of sugar. Despite the relatively simple technological scheme vysolodzhuvannya process is a complex system in which there are a variety of mass transfer, heat transfer and physical-chemical processes.
Keywords: динамічні зміни; системи управління; технологічне середовище; dynamic changes; technological environment; management system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка