Емпіричний аналіз низької фрустраційної толерантності у студентів - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2011)
У статті аналізується феномен «низької фрустраційної толерантності» у студентів на основі емпіричного дослідження з метою виявлення ефективних методів його підвищення.
Keywords: емпіричне дослідження; эмпирическое исследования; empirical research; низька фрустраційна толерантність; студентський вік; низкая фрустрационная толерантность; студенческий возраст; low frustration tolerance; student’s age; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації