Олексієнко, Наталія ВалентинівнаНедєліна, Лариса Миколаївна2013-04-022013-04-022012Олексієнко, Н. В. Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання / Н. В. Олексієнко, Л. М. Неделіна // Продовольча індустрія АПК – 2012. – № 4. – С. 22–24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7203Наведені результати оцінювання зміни показників якості та безпеки борошняних кондитерських виробів в процесі зберігання. Запропоновано використання профільного методу сенсорного аналізу для розробки рекомендацій щодо терміну придатності кондитерських виробів. These results of evaluating changes the quality and safety of pastry products during storage. The use of sensory analysis profile method to develop recommendations on the shelf life of confectionery.uk-UKякістьбезпекакондитерські виробизберіганнятермін придатностіqualitysafetyconfectionerystorageshelf lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберіганняArticle