Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання - Олексієнко, Наталія Валентинівна; Недєліна, Лариса Миколаївна (My University, 2012)
Наведені результати оцінювання зміни показників якості та безпеки борошняних кондитерських виробів в процесі зберігання. Запропоновано використання профільного методу сенсорного аналізу для розробки рекомендацій щодо терміну придатності кондитерських виробів. These results of evaluating changes the quality and safety of pastry products during storage. The use of sensory analysis profile method to develop recommendations on the shelf life of confectionery.
Keywords: якість; безпека; кондитерські вироби; зберігання; термін придатності; quality; safety; confectionery; storage; shelf life; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів