М. де Унамуно: Життя не визнає формул - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку філософії людини М. де Унамуно. Article dedicated to the problem development a M. de. Unamuno human philosophy.
Keywords: життя; людина; історія філософії; особистість; human; history of philosophy; person; life; кафедра гуманітарних дисциплін