Молодь і мода - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі моди This article dedicates to the complex review of the problem of stile.
Keywords: досвід; життя; соціум; поведінка; experience; life; society; behavior; кафедра гуманітарних дисциплін