Starovoitova, SvitlanaKarpov, Alexander2016-05-312016-05-312016Starovoitova, S. Functional food products with immunocorrective action / S. Starovoitova, A. Karpov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. – P. 294.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23471Modulation of immunological reactivity - one of the important mechanisms of probiotic microorganisms that can be the basis for the differentiated application of functional food products and probiotic for the prevention and treatment of diseases.en-USfunctional food productsimmunocorrective actionlactic acid bacteriaфункціональні харчові продуктиімунокорегувальна діямолочнокислі бактеріїкафедра біотехнології і мікробіологіїфункциональные продукты питанияиммунокорректирующее действиемолочнокислые бактерииFunctional food products with immunocorrective actionThesis