Автоматизована система управління дифузійною станцією, як складовою комп’ютерно-інтегрованої системи цукрового заводу, з використанням тезорного аналізу - Варичев, Андрій Іванович; Сідлецький, Віктор Михайлович (My University, 2017)
Дифузійне відділення одне з перших станцій в процесі цукрового виробництва. Його робота впливає на темп і ритмічність роботи заводу в цілому. The diffusion station is one of the first stations in the process of sugar production. Its work influences the pace and rhythm of the plant's work in a general way.
Keywords: цукрове виробництво; тензорний аналіз; дифузійне відділення; sugar production; tensor analysis; diffusion station; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка