Сапіга, Вікторія Ярославівна2018-05-102018-05-102018Сапіга, В. Технологічні аспекти виробництва морозива з прянощами / В. Сапіга // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 25-26 квіт., 2018 р., м. Львів. – Львів : ЛНУВМБ, 2018. – С. 130-131.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27323Розроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. The rational technological regimes of extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.uk-UKморозивоice creamекстрактиextractsпрянощіspicesкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологічні аспекти виробництва морозива з прянощамиOther