Інвестиційно-інноваційний фактор економічного зростання - Дем'яненко, Інна Вікторівна (My University, 2012)
В статті встановлено механізм інвестиційно-інноваційної діяльності як підойми економічного зростання, розкрито закономірності впливу інновацій на науково-технічний прогрес та розвиток технологічних укладів, визначено тенденції їх прояву в національній економіці України.

In clause the mechanism of investment activity as bases of economic growth is characterized, the laws of influence innovations on scientific and technical progress and development of technological processes are opened, the laws of their display in national economy of Ukraine are designated.
Keywords: механізм інвестиційно-інноваційної діяльності; науково-технічний прогрес; розвиток технологічних укладів; mechanism of investment activity; scientific and technical progress; development of technological processes; кафедра фінансів