Концептуальні аспекти формування конкурентоспроможності бізнес-процесів підприємств-туроператорів - Луцька, Тетяна Валеріївна (My University, 2007)
В статті розроблено концептуальні методичні підходи до формування конкурентоспроможності бізнес-процесів підприємств сфери послуг на основі побудови ланцюга вартості бізнес-процесів підприємств- туроператорів та визначено інструменти управління для складових побудованого ланцюга. In the article developed a conceptual methodological approaches to forming competitive business processes sphere of services based on construction value chain business processes, Tour Operators and determined management tools for composite built circuit
Keywords: концепція конкурентоспроможності бізнес-процесів; concept of competitiveness of business processes; ланцюг вартості продукту; product value chain; підприємства туроператори; company tour operators; кафедра економіки і права