Ковальчук, Володимир ПетровичОлійник, Світлана Іванівна2013-11-082013-11-082007Ковальчук, В. П. Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник // Наукові праці ОНАХТ. – 2007. – Вип. 31. - Том 1. - С. 215-217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11127На основі результатів досліджень впливу підготовленої води на стійкість горілок, горілок особливих і лікеро-горілчаних напоїв розроблено СОУ 15.9-37-237:2005 “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови”. Оn the basis of results research by prepared water for vodka, special vodka, liqueur- vodkas drinks developed СОУ 15.9-37-237:2005 “Water prepared for liqueur-vodka production. Specifications”.otherтоксикологічні та мікробіологічні показникистандартпідготовлена водалікеро-горілчане виробництвоорганолептичніфізико-хімічніtoxicological and microbiological indicatorsstandardprepared waterliqueur-vodka productionorganolepticphysico-chemicalкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництваArticle