Нормування якості підготовленої води для лікеро-горілчаного виробництва - Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2007)
На основі результатів досліджень впливу підготовленої води на стійкість горілок, горілок особливих і лікеро-горілчаних напоїв розроблено СОУ 15.9-37-237:2005 “Вода підготовлена для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови”. Оn the basis of results research by prepared water for vodka, special vodka, liqueur- vodkas drinks developed СОУ 15.9-37-237:2005 “Water prepared for liqueur-vodka production. Specifications”.
Keywords: токсикологічні та мікробіологічні показники; стандарт; підготовлена вода; лікеро-горілчане виробництво; органолептичні; фізико-хімічні; toxicological and microbiological indicators; standard; prepared water; liqueur-vodka production; organoleptic; physico-chemical; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства