Янчишин, Максим Степанович2022-05-122022-05-122022Янчишин, М. С. Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівок : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Степанович Янчишин ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 86 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37451кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваетиловий спиртпідготовлена водасортівкафільтрувальні матеріалигорілкаПроект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівокOther