Кузьмін, Олег ВолодимировичОгійчук, Софія Михайлівна2019-11-252019-11-252019Кузьмін, O. В. Характеристика видів фальсифікації сирів в Україні / O. В. Кузьмін, С. М. Огійчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19–20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30349В результаті аналізу розглянуто характеристику видів фальсифікації сирів As a result of the analysis, the characteristic of types of cheese falsification is considereduk-UKфальсифікаціясирfalsificationcheeseкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїХарактеристика видів фальсифікації сирів в УкраїніThesis