Джерела і обставини виробничого травматизму в м'ясній промисловості України - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Осадча, О. Л. (My University, 2012)
Проведено розрахунок показників виробничого травматизму методом експертних оцінок та аналізу статистичних даних актів за формою Н-1 та 7тнв в м’ясній промисловості за період 2003…2010 роки. Визначено найбільш травмонебезпечні фактори, повязані з причинами та обставинами нещасних випадків практично за всіма класифікаторами. A calculation of occupational injuries by peer review and analysis of statistical data in the form of acts H-1 and 7tnv in the meat industry for the period 2003 ... 2010. Definitely the most traumatic factors associated with the causes and circumstances of accidents in almost all classifications.
Keywords: виробничий травматизм; травмуючий фактор; нещасний випадок; звіт формою Н-1; форма 7тнв; производственный травматизм; іnjuries; traumatising factor; accident report form Н-1; form 7тнв; кафедра екології та екоменеджменту