Потилко, Анжела Ігорівна2021-09-202021-09-202021Потилко, А. І. Удосконалення технології низькокалорійних цукерок типу м’якого грильяжу на основі продуктів переробки гарбузу з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ірпінь Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжела Ігорівна Потилко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 181 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35360otherгрильяжні цукеркипродукти переробки гарбузструктуроутворенняполідекстрозаорганолептичні властивостітермін зберіганняпоказник глікемічностікалорійністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології низькокалорійних цукерок типу м’якого грильяжу на основі продуктів переробки гарбузу з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ірпінь Київської областіOther