Український жирномолочний тип червоної молочної породи великої рогатої худоби - Кононенко, Н. В.; Блізніченко, В. Б.; Салій, Iван Iлліч; Пешук, Людмила Василівна; Полупан, Юрій Павлович; Назаренко, В. Г. (My University, 2000)
У статті наведено дані про український жирномолочний тип червоної молочної породи великої рогатої худоби, який було апробовано. The article presents data on the Ukrainian fat milk type red dairy breeds of cattle that were tested.
Keywords: екстер’єр; бугайці; порода; червона худоба; стадо; exterior; gobies; rock; red cattle herd; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів