Термокамери з формуванням напряму потоку робочого середовища - Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович (My University, 2015)
Одним з ефективних напрямків підвищення науково-технічного рівня харчових виробництв є технічне переозброєння виробництва, що існує, на основі комплексних наукових та інженерних досліджень, інтенсивних методів оброблення сировини та широке впровадження найбільш ефективних із них у промисловість. Вивчення конструкцій і досвіду експлуатації промислових термокамер, а також режимів теплової обробки ковбас показало, що конструкційні рішення термокамер мають ряд недоліків. One of the most effective ways to increase scientific and technical level of food production is retooling of production that exists on the basis of complex scientific and engineering research, intensive methods of processing raw widespread adoption of the most effective of them in promyslovist.Vyvchennya design and operating experience of industrial heat chamber, and and heat treatment regimes sausages showed that structural solution heat chambers have several disadvantages.
Keywords: термокамери; циркуляційні потоки; м'ясопродукти; thermo; circulating flows; meat; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв