Моделювання якості паштетних продуктів - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Бондар, Світлана Віталіївна (My University, 2021)
Проведені дослідження виконано з метою розробки методу моделювання для комплексного оцінювання та прогнозування якості паштетних продуктів, отриманих з використанням м’яса механічно відокремленого за різними рецептурами та технологічними режимами. Використано модифіковані математичні моделі, диференціальні рівняння, візуальне представлення результатів дослідження у вигляді 3d графіків із застосуванням методів символьної комп’ютерної математики при аналізі результатів досліджень. The research was performed in order to develop a modeling method for comprehensive assessment and prediction of the quality of pate products obtained using meat mechanically separated by different recipes and technological modes. Modified mathematical models, differential equations, visual representation of research results in the form of 3d graphs using the methods of symbolic computer mathematics in the analysis of research results are used.
Keywords: моделювання; якість; комплексне оцінювання; паштетні маси; modeling; quality; comprehensive assessment; patemasses; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції