Підвищення енергоефективності в багатоповерховому житловому будинку - Савченко, Наталія Вікторівна; Мартинюк, Олександр Сергійович (My University, 2014)
Переважна більшість житлових будинків мають великий потенціал до енергозбереження. Деякі з цих заходів не потребують значних капітальних витрат, однак їх реалізація дозволить суттєво підвищити раціональність використання електроенергії. The vast majority of residential buildings have great potential for energy savings. Some of these measures require significant capital expenditures, but their implementation will significantly improve the rational use of electricity.
Keywords: житловий сектор; електроспоживання; енергозбереження; housing sector; energy conservation; power consumption