Хижняк, Ольга ОлександрівнаЗапольський, Анатолій КириловичФіліпченко, Ірина Миколаївна2013-01-292013-01-292008Хижняк, О. О. Зменшення вмісту залишкового алюмінію в питній воді / О. О. Хижняк, А. К. Запольський, І. М. Філіпченко // Водне господарство України : науково-технічний часопис. - 2008. - № 3. - С. 45-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5759В статті представлені дослідження по застосуванню коагулянтів – основних сульфатів алюмінію та їх композиції з бактерицидним флокулянтом «Валеус» для зниження вмісту залишкового алюмінію в очищуваній воді. Оскільки флокулянт має знезаражуючі властивості, представлені також результати по бактерицидній ефективності композиції «коагулянт+флокулянт».otherкафедра експертизи харчових продуктівкоагулянтcoagulantфлокулянталюмінійалюминийfloculantaluminiumЗменшення вмісту залишкового алюмінію в питній водіArticle