Пристрої та машини герметизації споживчої упаковки - Гавва, Олександр Миколайович; Кулик, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
В статті наведено способи герметизації паперової металевої скляної та полімерної споживчої упаковки. Розглянуті процеси та конструктивні виконання обладнання. наведено технологічні схеми герметизації упаковки. The article describes methods of sealing paper metal glass and polymer consumer packaging. The processes and design of the equipment are considered. Technological diagrams of sealing of packaging are given.
Keywords: герметизація; допоміжні пакувальні засоби; паперова тара; скляна тара; металева тара; sealing; auxiliary packaging; paper packaging; glass packaging; metal packaging; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв