Бондаренко, Юлія ВікторівнаДейнега, Дмитро ВасильовичАндронович, Галина Михайлівна2024-11-182022Бондаренко, Ю. В. Дослідження споживчих властивостей хліба, збагаченого насінням льону, за вмістом бісульфітзв’язуючих речовин / Ю. В. Бондаренко, Д. В. Дейнега, Г. М. Андронович // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17–18 травня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 80–82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45832У роботі показано, що у виробах збагачених насінням льону, відзначено утворення більшої кількості, порівняно з контролем, бісульфітзв’язуючих речовин та їх менші втрати під час зберігання, що обумовлює формування кращих споживчих властивостей виробів за їх ароматом.The work shows that in products enriched with flax seeds, the formation of a greater amount of bisulfite-binding substances compared to the control and their lower losses during storage is noted, which leads to the formation of better consumer properties of products in terms of their aroma.ukхліб пшеничнийнасіння льонутістокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівwheat breadflax seedsdougharomatic substancesДослідження споживчих властивостей хліба, збагаченого насінням льону, за вмістом бісульфітзв’язуючих речовинThesis