Дослідження споживчих властивостей хліба, збагаченого насінням льону, за вмістом бісульфітзв’язуючих речовин - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дейнега, Дмитро Васильович; Андронович, Галина Михайлівна (My University, 2022)
У роботі показано, що у виробах збагачених насінням льону, відзначено утворення більшої кількості, порівняно з контролем, бісульфітзв’язуючих речовин та їх менші втрати під час зберігання, що обумовлює формування кращих споживчих властивостей виробів за їх ароматом.

The work shows that in products enriched with flax seeds, the formation of a greater amount of bisulfite-binding substances compared to the control and their lower losses during storage is noted, which leads to the formation of better consumer properties of products in terms of their aroma.
Keywords: хліб пшеничний; насіння льону; тісто; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; wheat bread; flax seeds; dough; aromatic substances