Інструменти реалізації стратегії менеджменту знань на туристичному підприємстві - Кравцов, Сергій Станіславович (My University, 2017)
Обґрунтовано доцільність впровадження стратегії менеджменту знань на туристичному підприємстві. Запропоновано інструменти, які можуть бути використані при реалізації стратегії менеджменту знань. The feasibility of introducing a knowledge management strategy at the tourist enterprise has been substantiated. Suggested tools that can be used to implement a knowledge management strategy.
Keywords: менеджмент знань; туристичне підприємство; кафедра туристичного та готельного бізнесу; knowledge management; tourism enterprise