Гнатенко, Олена Андріївна2013-07-022013-07-022008Гнатенко, О. А. Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії. - 2008. - Вип. 1 (10). – С. 487-495.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8705Розглянуто теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів та запропоновано авторське бачення даних понять. Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food are considered and author vision of these concepts is offered.рейтингконкурентоспроможністьпродукціямолоконсервна продукціякафедра фінансівratingcompetitivenessproductssucklings can food productsТеоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів