Фізичні вправи - основний засіб фізичної рекреації людини - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2024)
В статті розкрито особливості фізичних вправ як основний засіб фізичної рекреації людини. Визначені фактори занять фізичними вправами які сприяють підвищенню опору організму, доведені чинники ефективності застосування фізичних вправ та вплив занять рекреативного характеру

The article reveals the peculiarities of physical exercises as the main means of physical recreation of a person. Determined factors of physical exercises that contribute to increasing the resistance of the body, proven factors of the effectiveness of the use of physical exercises and the influence of recreational activities
Keywords: фізична активність; фізична рекреація; physical activity; physical recreation; кафедра фізичного виховання