Датчики для інтегрального і диференціального контролю складу речовин в трубопроводах - Мазуренко, Олександр Григорович; Паляниченко, Іван Кіндратович; Тарасенко, Сергій Дмитрович (My University, 1997)
Розглянуто новий клас ємнісних вимірювальних перетворювачів для контролю складу рідких і сипких речовин, транспортованих трубопроводами. Датчики дозволяють проводити як інтегральний, так і диференціальний контроль складу речовин. In the article considered the new class of capacitive measuring converters for controlling the composition of liquid and loose substances transported through pipelines. The sensors allow to carry out as the integral and differential control the composition of substances.
Keywords: стабільність; точність; ємнісні датчики; контроль складу речовини; перешкодозахищеність; stability; accuracy; capacitive sensors; control of composition of substances; noise immunity; кафедра електропостачання і енергоменеджменту