Сучасна трансформація моделі маркетинг-міксу - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2018)
Розглядаються сучасні підходи до розуміння елементів комплексу маркетингу з урахуванням потреб споживачів. The modern approaches to understanding the elements of the marketing complex taking into account the needs of consumers are considered.
Keywords: маркетинг-мікс; клієнтоорієнтований комплекс маркетингу; маркетинг; marketing mix; client-oriented marketing complex; marketing; кафедра маркетингу